Ustvarjalci publikacije SKUP si želimo povezati vse mlade v naši dolini. Med nami se skrivajo še neodkriti talenti v pisanju, risanju, fotografiranju in ostalih veščinah, ki jim uradne institucije ne posvečajo dovolj pozornosti. Tako smo stopili »skup«, pozvali mlade naj se nam pridružijo in delijo z nami svoje izdelke in objavili jih bomo v naslednji številki publikacije Skup.

Naša vizija je opozoriti na probleme, ki nas žulijo, opozoriti na bližnjice, ki se nam skrivajo in pokazati tisto pot, ki pelje do cilja. Zbralo se nas je že nekaj, ki si delimo te misli, a verjamemo, da se nas lahko zbere še precej več. Mogoče tudi ti. Skupaj zmoremo še veliko več. Naša ekipa si po glavi že prestavlja ideje za naslednjo številko. Ilustratorji že šilijo barvice, pisci odpirajo nove Wordove dokumente in fotografi že praznijo spominske kartice.

Najdi nas na Facebooku ali nam piši mail na publikacija.skup@gmail.com.

Publikacija Skup pomeni priložnost za člane, da posredujejo svoja znanja širši publiki, delujočim na reviji omogoča pridobitev izkušenj dela s svojega področja. Vloga publikacije je promocija, razvedrilo in ozaveščanje. Publikacija omogoča bolj celostno predstavitev delovanja kluba, člani lahko delijo svoje interese in omogoča bolj poglobljeno izpostavljanje nekaterih tem.