Stran je v izgradnji, zato galerije še niso urejene!

Škisova tržnica 2017

Dne 5.5.2016 je potekala Škisova tržnica. Na dogodku se je tradicionalno predstavil tudi Ribniški študentski klub.

Sejem pri študentih 2016

Sejem pri študentih je potekal 4.9.2016 na parkirišču za Zavarovalnico Triglav v Ribnici. V popoldanskem delu je potekal turnir v namiznem nogometu, koktejl bar, izdelovanje figur iz balonov in turnir v penastih mečih. V večernem delu je nastopil kantavtor Adi Smolar. Za zaključek večera pa je poskrbel DJ DigitalArt.
Foto: Boštjan Podlogar

Alternativa 2016

Enajsta Alternativa je potekala 6.8.2016 v Obrtni Coni Ugar. Nastopili so: Red five point star, Metalsteel, SPOTLESS MINDS, Rock Angeless, We Just Don’t in Septic Order.
Foto: Boštjan Podlogar

Škisova tržnica 2016

Dne 5.5.2016 je potekala Škisova tržnica. Na dogodku se je tradicionalno predstavil tudi Ribniški študentski klub.

Kulturna ropotarnica 2016 – Lolita

V soboto, 9.4.2016 je v dvorani Miklove hiše potekal akustični koncert skupine Lolita, s katerim smo zaključili cikel dogodkov Kulturne ropotarnice.

Kulturna ropotarnica: Posvet o razvoju mladinske kulture v Občini

V soboto, 2.4 smo v sodelovanju z ribniškimi mladinskimi organizacijami (Steg Ribnica 1, DKM Ribnica, Mladinsko društvo Okameneli svatje) v predavalnici Miklove hiše izvedli okroglo mizo na temo mladih v Občini Ribnica. Z okroglo mizo smo želeli poskusiti skupno razmisliti o razvoju mladinske kulture v Občini Ribnica.

Kulturna ropotarnica 2016 – Prismojeni profesorji bluesa

19.3.2016 je v Rokodelskem centru Ribnica, v okviru projekta Kulturna ropotarnica potekal akustični koncert zasedbe Prismojeni profesorji bluesa.

Dan žena v Ribnici

8. marec obeležujemo Dan žena. V ta namen smo aktivisti Ribniškega študentskega kluba mimoidočim ženskam v Ribnici podarjali vrtnice.
Foto: Špela Zavodnik

11. dramsko-glasbena Mineštra: Malo čez les

Dne 4.3.2016, je v dvorani DC-16 Dolenja vas potekala predstava 11. dramsko-glasbena Mineštra: Malo čez les, v izvedbi Mladinskega kluba Sodražica. Foto: Klemen Putar

Božično-novoletni žur študentov

26.12.2015 je v TVD Partizan potekal prvi Božično-novoletni žur študentov. Nastopili so fantje z ribniške skupine Fortissimo. Konec večera pa je izza mešalne mize popestril še DJ GregFoto: Kristjan Ficko

Predbožični izlet v Zagreb

Člani Ribniškega študentskega kluba smo se 20.12.2015 odpravili na izlet v predbožični Zagreb. Preverili smo, ali Zagreb res upravičeno velja za najlepše evropsko mesto v adventnem času. Po prihodu smo si pogledali glavne znamenitosti mesta Zagreba. Ogledali smo si: Mirogoj, Kaptol s katedralo, Kamnita vrata, Markov trg, spustili smo se po najkrajši vzpenjači v Evropi in na koncu ogledali še Trg Bana Jelačiča. V popoldanskih urah pa smo se sprehodili še med prazničnimi stojnicami, kjer smo uživali v prazničnem utripu in bogati ponudbi prednovoletnega Zagreba. Foto: Špela Zavodnik

RŠK Brucovanje

Brucovanje je potekalo 7.11.2015 v TVD Partizan Ribnica. Za glasbeni del sta poskrbela Slon in Sadež in skupina Rockdefect.

Sejem pri študentih 2015

Sejem pri študentih je potekal 6.9.2015 na parkirišču za Zavarovalnico Triglav v Ribnici. Popoldanske aktivnosti so zaznamovali: Turnir v namiznem nogometu, Bodypainting, Palačinkomat, BeerPong in Street Magic. Za večerni del sta poskrbela DJ Filter in skupina Miki Solus.

Alternativa 2015

Deseta Alternativa je potekala 8.8.2015 v Obrtni Coni Ugar. Nastopili so: Big Foot Mama, Stereo Pollution, Charlie Butter Fly, S.S.K Band, Deck Janiels, Fierine, Lynch in Morywa. Foto: Anja Ivanovic

Sejem pri študentih 2014

 Foto: Maša Mlakar